18 decembrie 2014

Ea vrea totul, el vrea sex - Marea păcăleală


  Arată-mi o femeie frumoasă și îți voi arăta un bărbat care o face să sufere !
  Așa e cu femeile astea... Nu se potolesc.
  S-au văzut, s-au plăcut, un lucru e clar: dorințele se manifesta diferit la femei și bărbați.
  El vrea sex, ea vrea flirt.
  El vrea sex, ea plimbari romantice.
  El vrea sex, ea vrea dragoste, grijă, răsfăț, adorație și… sex. Ca să obțină ce-și doresc, amândoi se prefac că au și dau ce vrea celălalt. El se preface că e atent, afectuos și romantic. Ea, că vrea sex.    Dacă s-au îndrăgostit, nu se mai preface nimeni. El vrea ce tot vrea ea (să nu uităm de sex!), ea vrea și tot ce vrea el.
   După prima partidă de sex, știm cine-cum s-a prefăcut sau e îndrăgostit de-a binelea. Toate ies la iveală. Dacă sunt îndrăgostiți, lucrurile încep să se lege, apelurile se îndesesc, comunicarea e mai bună, amândoi știu ce gândește celălalt, se țin de mână continuu și se comportă ca drogații cu oxitocină. Totul devine mai transparent, încep să își satisfacă nevoile unul altuia, să se susțină și să formeze un cuplu, în adevăratul sens al cuvântului.
   În schimb, dacă dragoste nu e, nimic nu e…
   Dacă sexul a fost monedă de schimb la un flirt înfocat de două săptămâni, el se pierde undeva în negura primei nopți. Sau a dimineții următoare, după caz. El nu o mai sună și o evită, ea are o stare de confuzie neplăcută și își promite să fie mai atentă data viitoare. Sau viceversa: el o caută disperat, ea nu știe cum să-i spună că nu e cazul. Există mai multe combinații de situații, dar astea două sunt relevante.
   Ideal, ar fi să nu se prefacă niciunul, de la bun început. Așa însă, el n-ar mai avea parte de o partidă de vânătoare finalizată cu sex, ea de una de romantism, cu invitații la cină și dezbateri antrenante pe tema existenței și a renașterii. În literatura franceză. Nu ar mai fi niciunul mulțumit.
Imaginează-ți la ce situații incomode ar trebui să facem față dacă omul ar spune din capul locului ce-și dorește! Ce-ar fi dacă bărbatul pe care l-ai cunoscut azi dimineață la o ședința, te-ar întreba în pauza de cafea dacă nu vrei să vă întâlniți la o partidă de sex marți, când are după amiaza liberă?   Te-ai uita la el chiorâș și l-ai ocoli tot restul vieții.
   Dar dacă, în schimb, îți face complimente reținute, timp de o lună, te sună de două ori pe zi și îți trimite flori cu dedicație, de două ori pe săptămână, sugerând că te iubește și te venerează? Chiar dacă nu e el Mr Perfect – tatăl pe care l-ai visat pentru copii, în cele din urmă există șansa ca el să poată primi ce voia chiar de la început, adică partida de sex. Iar tu, înainte de asta, să ai o perioadă distractivă de flirt cu posibilități. Firește, în cazul în care nici tu nu îi spui, din prima, când îți cere cartea de vizită: poți să mă suni, dar uită de sex, că nu e cazul.
  Marea păcăleală e prima regulă a jocului de societate. Succes! 

https://www.facebook.com/domnisoaraj 
Niciun comentariu :

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu